Επικοινωνία

 

 

 

Η εταιρεία GG Hellenic Aloe ltd, δημιουργήθηκε με σκοπό την παραγωγή και διάθεση στην αγορά, προϊόντων βασισμένων στην aloe vera. Έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να  δημιουργεί ομάδες παραγωγών που ασχολούνται με την καλλιέργεια της αλόης στην Κρήτη, εξασφαλίζοντας ότι η παραγωγή τους έχει σίγουρη διάθεση.

Η GG Hellenic Aloe ltd παρέχει εγγυημένα φυτά αλόης στους παραγωγούς σε προσιτές τιμές, έχει την εποπτεία παρακολουθώντας τις καλλιέργειες αυτές, για να μπορέσει να διατηρήσει με τον τρόπο αυτό, μια σωστή ποιότητα για τα προϊόντα της.Η προσπάθεια της ξεκίνησε δημιουργώντας πρωτίστως προϊόντα που να καλύπτουν τις ανθρώπινες ανάγκες.

Είναι πλέον γεγονός η παραγωγή του πρώτου  ελληνικού χυμού αλόης, από ελληνικές πρώτες ύλες. Η παραγωγή του Φυσικού Χυμού Aloe Vera Gel, είναι προϊόν μιας συνεργασίας  της

GG Hellenic Aloe Ltd και μιας πολυσύνθετης επιστημονικής Ομάδας, μετά από ερευνητικές προσπάθειες πολλών ετών και συνεχίζει την ίδια προσπάθεια. Η πολιτική ανάπτυξης της είναι ότι, η εταιρεία θα παράγει  μόνο προϊόντα με βάση την Aloe Vera περίπου σε 22 είκοσι δύο διαφορετικούς κωδικούς. Δεν αντιστρατεύεται τις παραδοσιακές καλλιέργειες, αντιθέτως αξιοποιεί προϊόντα του πρωτογενή τομέα για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων.

Η εταιρεία παράλληλα  έχει αναπτύξει και άλλη δραστηριότητα στις εξαγωγές και εμπορίας παραδοσιακών προϊόντων, πάντα με την λογική να καλύπτει τις ανθρώπινες ανάγκες Συνεργάζεται με ομάδες  παραγωγών – τυποποιητών  παραδοσιακών προϊόντων  και διαθέτει τα προϊόντα τους για τις ανάγκες των δικτύων  που συνεργάζεται.

 

  •   Εθνικής Αντιστάσεως 21, Ηράκλειο, Κρήτη
  •   info@hellenicaloe.gr
  •   +30 2813 008659

Στείλτε μας το μήνυμα σας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό που ακολουθεί στο παρακάτω πεδίο

captcha

Back to Top