el en
Hellenic Aloe

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων παραγγελιών σας στο hellenicaloe.local .

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα χωρίς να παρέχετε κανένα προσωπικό στοιχείο στο hellenicaloe.local , για να πραγματοποιήσετε όμως μία Αίτηση Παραγγελίας θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη και να μας παραχωρήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία όπως προβλέπεται από τον νόμο Ν. 3471/2006. Αυτά τα στοιχεία είναι μια ενεργή διεύθυνση email, το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία της εταιρείας σας και μια διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων και θα χρησιμοποιηθούν για την ορθή παράδοση της παραγγελίας σας και την ενημέρωσή σας για νέα και ανακοινώσεις του hellenicaloe.local .

Το hellenicaloe.local δεσμεύεται πως δεν θα παραχωρήσει, πωλήσει ή μεταβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε υπηρεσίες τρίτων. Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχετε εσείς και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό του hellenicaloe.local, πρόσβαση στον μυστικό κωδικό χρήστη έχετε μόνον εσείς και κανείς άλλος. Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό του hellenicaloe.local  – και μόνο αυτό – ενδέχεται να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες για λόγους που αφορούν την επίλυση των όποιων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια χρήσης του hellenicaloe.local.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες προστασίας προσωπικών δεδομένων, όλα τα στοιχεία που μας παραχωρείτε είναι κρυφά και φυλάσσονται χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας του hellenicaloe.local υπόκειται στους όρους του παρόντος εγγράφου καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου Ν. 3471/2006 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 131/2003 (http://www.greekecommerce.gr/gr/file-download/proedriko_diatagma_131_2003). Το παρόν έγγραφο διατυπώνεται λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και ειδικότερα του Παγκόσμιου Ιστού όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση το hellenicaloe.local διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του hellenicaloe.local.