Γίνε Καλλιεργητής / Συνεργάτης

Η καλλιέργεια της αλόης είναι μια βιολογική καλλιέργεια, χωρίς την ανάγκη χρήσης επικίνδυνων φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, μιας κι έχει μειωμένες ανάγκες σε νερό και βιολογικά λιπάσματα, ενώ παράλληλα δεν απαιτεί μεγάλο αριθμό ημερομισθίων ετησίως. Ένα άτομο μπορεί να διαχειριστεί το 90 % των εργασιών κατά τη διάρκεια του έτους.

Με την καλλιέργεια της Aloe vera barbadensis Miller μπορούν να συμβιώσουν οικόσιτα ζώα, όπως πρόβατα και γαλοπούλες, προκειμένου να αφαιρέσουν τα ανεπιθύμητα αγριόχορτα. Δεν έχει σοβαρούς εχθρούς εκτός από το σαλιγκάρι, το οποίο αντιμετωπίζεται με βιολογικό τρόπο.

Σημαντικό δε ρόλο για την ανάπτυξη του φυτού παίζει το μικροκλίμα της περιοχής στην οποία καλλιεργείται, συγκεκριμένα σε περιοχές με ήπιο χειμώνα (θερμοκρασίες πάνω από 6 βαθμούς κελσίου) και σε εδάφη που έχουν καλή αποστράγγιση. Τέτοιες περιοχές είναι η Κρήτη, η νότια Πελοπόννησος, τα νησιά του νοτίου Αιγαίου και η Κύπρος.

Απόδοση της Καλλιέργειας και απορρόφηση της παραγωγής

Η GG HELLENIC ALOE έχει δημιουργήσει μια ομάδα καλλιεργητών με τους οποίους συνεργάζεται με την μορφή της συμβολαιακής γεωργίας.

Υπογράφει μαζί τους επταετές συμβόλαιο συνεργασίας, κατά τη διάρκεια του οποίου παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειάζεται ο παραγωγός, προκειμένου να καλλιεργήσει σωστά το φυτό.

Με βάση το παραπάνω συμβόλαιο, υπάρχει εγγυημένη διάθεση της παραγωγής καθ’ όλη την διάρκεια των 7 ετών. Σε συνδυασμό δε, με την εγγυημένη και προσυμφωνημένη τιμή ασφαλείας, παρέχουν στον καλλιεργητή την εξασφαλισμένη απόσβεση της επένδυσης του μέσα σε δύο χρόνια από τη φύτευση. Στη συνέχεια, η καλλιέργεια παρέχει ένα ικανοποιητικό εισόδημα ανά στρέμμα.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε το αίτημα σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη παρακάτω αίτηση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

ΚΑΛΑΘΙ
Scroll to Top
0
ΚΑΛΑΘΙ
  • No products in the cart.