Δωρεά στο Νοσοκομείο Μεταξά από την GG Hellenic Aloe

Δωρεά 1.000 κρέμες χεριών με αλόη στο Νοσοκομείο Μεταξά από την Hellenic Aloe
Τετάρτη 29 Απρίλιος 2020 | 21:25:23

Σημαντική δωρεά της κρητικής εταιρίας Hellenic Aloe στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» 1.000 κρέμες χεριών με αλόη για το προσωπικό του Νοσοκομείου. Δείτε τι δήλωσαν ο Επιχειρηματίας-Ιδιοκτήτης της Hellenic Aloe Γιώργος Γιακουμάκης και ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Ακόμα μια σημαντική δωρεά από Έλληνα επιχειρηματία εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού προς το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».Με πρωτοβουλία του επιχειρηματία Γιώργου Γιακουμάκη, ιδιοκτήτη της κρητικής εταιρίας Hellenic Aloe, και σε συνεννόηση με τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντου Ευσταθόπουλου, παραδόθηκαν 1.000 κρέμες με αλόη, για την προστασία των άκρως ταλαιπωρημένων χεριών του προσωπικού του νοσοκομείου.Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής ποιότητας, που θα ανακουφίσει τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεταξά, οι οποίοι λόγω της συχνής χρήσης αντισηπτικών και του συχνούς πλυσίματος των χεριών, έρχονται αντιμέτωποι με τα ευρέως γνωστά ως «σκασμένα» χέρια.Τη δωρεά παρέδωσε στον κ. Ευσταθόπουλο και εργαζόμενους του Νοσοκομείου ο κ. Γούναρης, συνεργάτης του κ. Γιακουμάκη.

Αν και ο κ. Γιακουμάκης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο Νοσοκομείο Μεταξά λόγω των περιοριστικών μέτρων, είπε δυο λόγια στο Piraeus Press για αυτή του τη δωρεά.Ο Ιδιοκτήτης της Εταιρίας Hellenic Aloe κ. Γιώργος Γιακουμάκης δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο της Piraeuspress.gr:

Shopping Cart
Scroll to Top
0
CART
  • No products in the cart.