Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας βρίσκονται στα Χανιά της Κρήτης. Πρόκειται για μια μονάδα με επιφάνεια 700 τ.μ., με τρεις γραμμές παραγωγής, ενώ η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 (HACCP), το πρότυπο διασφάλισης και διαχείρισης τροφίμων IFS, καθώς και τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.

Το ανθρώπινο δυναμικό του εργοστασίου αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό, που εργάζεται σε κάθε Τμήμα, τηρώντας του αυστηρούς κανόνες ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Η διαδικασία αυτή ξεκινάει από την προσεκτική διαλογή των φύλλων αλόης βιολογικής καλλιέργειας, συνεχίζει με τη διεργασία εξαγωγής και σταθεροποίησης της νωπής γέλης αλόης – εξασφαλίζοντας μια από τις υψηλότερες περιεκτικότητες αλόης στον κόσμο 99.1% – και ολοκληρώνεται με την άμεση εμφιάλωση του προϊόντος στα γυάλινα αποστειρωμένα μπουκάλια μας, εντός ολίγων ωρών για την εξασφάλιση της πιο φρέσκιας κρητικής αλόης βιολογικής καλλιέργειας, που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερος λόγος, στο ότι η Hellenic Aloe ΔΕΝ χρησιμοποιεί βενζοϊκό νάτριο ως συντηρητικό στα συμπληρώματα διατροφής της. Το προϊόν παραδίδεται αγνό, με όσο το δυνατόν λιγότερα συντηρητικά, στον καταναλωτή που την επιλέγει. Γι’ αυτό και ισχυριζόμαστε δικαίως ότι προέρχεται Κατευθείαν από την Κρητική γη, δηλαδή χωρίς προσμίξεις και βλαβερά για τον οργανισμό συντηρητικά.