Η GG Hellenic Aloe αποτελεί έναν κύριο πρεσβευτή της Κρητικής Αλόης barbadensis Miller σε όλο τον κόσμο. Η φιλοσοφία και το όραμά της αντανακλώνται αυτούσια στο όνομά της. Η Ελληνική Αλόη.

Περήφανοι για τα προϊόντα που βγάζει το κρητικό μας χώμα, έχουμε αναλάβει την ευθύνη και το μεγάλο βάρος της κληρονομιάς, να διαφυλάξουμε τη βιολογική καλλιέργεια της Aloe vera barbadensis Miller, ώστε να τη μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές.

Ο πυρήνας των αξιών μας είναι ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, η άνθηση της ελληνικής βιολογικής καλλιέργειας, η σταθερή επένδυση στην έρευνα της κρητικής αλόης και η παραγωγή προϊόντων υψηλής βιολογικής αξίας. Τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί υπεύθυνα, με αποκλειστικό σκοπό να συμβάλλουν στην υγεία, την ομορφιά και την ευζωία των ανθρώπων που μας επιλέγουν καθημερινά.

Επιπλέον, συνεχίζουμε τη σταθερή προσπάθειά μας για την περαιτέρω εδραίωση της Hellenic Aloe στη διεθνή αγορά έχοντας ως εφόδιο τις εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες της κρητικής αλόης, τη μοναδικότητα και την υψηλή ποιότητα των συμπληρωμάτων διατροφής & των φυτικών καλλυντικών μας, καθώς και το πάθος και την αφοσίωση των εργαζομένων μας.

Φροντίζουμε με συνέπεια πάνω από δεκαπέντε χρόνια να είμαστε δίπλα στη Φύση και σε εσάς!