Η εταιρεία

Η Ιστορία μας

Βιολογικά προϊόντα από την
Κρητική Γη

H G.G. Hellenic Aloe, ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στην Κρήτη. Δημιούργησε αρχικά, επιλεγμένα δίκτυα παραγωγών βιολογικής καλλιέργειας της Aloe Barbadensis miller, μιας γενετικά πιστοποιημένης ποικιλίας Aloe vera, ειδικά προσαρμοσμένης στο εύκρατο Μεσογειακό κλίμα.

Σε συνεργασία με τρία πανεπιστήμια, σε Ελλάδα και Κύπρο, κατάφερε να διευρύνει τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας και παραγωγής προϊόντων. Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό και οι τεχνολόγοι τροφίμων της εταιρείας, επιβλέπουν τις επιλεγμένες καλλιέργειες του δικτύου, με στόχο την συνεχή έρευνα και εξέλιξη στην παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων.

0 %

περιεκτικότητα σε gel Aloe vera

Σήμερα, η G.G. Hellenic Aloe είναι η πρώτη εταιρεία πανελλαδικά που έχει εξειδικευτεί στην επεξεργασία και σταθεροποίηση της νωπής γέλης αλόης, για την παραγωγή και εμφιάλωση του πρώτου ελληνικού-κρητικού χυμού, με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε gel Aloe vera παγκοσμίως, περί το 99.1%. Προχωρώντας στον επόμενο στόχο ανάπτυξης, έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία στη παραγωγή καινοτόμων προϊόντων με βάση την κρητική αλόη, η G.G. Hellenic Aloe δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης φυτικών καλλυντικών «αλόης», μελετώντας εκτενώς όλα τα ιδιαίτερα συστατικά της κρητικής αλόης, καθώς και τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, κάθε ηλικίας.

Στα πλαίσια προώθησης και διάθεσης μοναδικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς, δημιούργησε το 1ο Concept store αλόης στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου με σκοπό να ξεναγήσει αλλά και να εξηγήσει στους λάτρεις της αλόης, τις θαυματουργές της ιδιότητες.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε και επιβραβεύστε τον οργανισμό σας από τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του μαγικού φυτού… της Κρητικής Αλόης!

Το όραμα μας

Η GG Hellenic Aloe αποτελεί έναν κύριο πρεσβευτή της Κρητικής Αλόης barbadensis Miller σε όλο τον κόσμο. Η φιλοσοφία και το όραμά της αντανακλώνται αυτούσια στο όνομά της.

Η Ελληνική Αλόη.

 

Περήφανοι για τα προϊόντα που βγάζει το κρητικό μας χώμα, έχουμε αναλάβει την ευθύνη και το μεγάλο βάρος της κληρονομιάς, να διαφυλάξουμε τη βιολογική καλλιέργεια της Aloe vera barbadensis Miller, ώστε να τη μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές.

Ο πυρήνας των αξιών μας είναι ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, η άνθηση της ελληνικής βιολογικής καλλιέργειας, η σταθερή επένδυση στην έρευνα της κρητικής αλόης και η παραγωγή προϊόντων υψηλής βιολογικής αξίας. Τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί υπεύθυνα, με αποκλειστικό σκοπό να συμβάλλουν στην υγεία, την ομορφιά και την ευζωία των ανθρώπων που μας επιλέγουν καθημερινά.

Επιπλέον, συνεχίζουμε τη σταθερή προσπάθειά μας για την περαιτέρω εδραίωση της Hellenic Aloe στη διεθνή αγορά έχοντας ως εφόδιο τις εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες της κρητικής αλόης, τη μοναδικότητα και την υψηλή ποιότητα των συμπληρωμάτων διατροφής & των φυτικών καλλυντικών μας, καθώς και το πάθος και την αφοσίωση των εργαζομένων μας.

Φροντίζουμε με συνέπεια πάνω από δεκαπέντε χρόνια να είμαστε δίπλα στη Φύση και σε εσάς!

Πιστοποιήσεις

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε και επιβραβεύστε τον οργανισμό σας από τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του μαγικού φυτού…της Κρητικής Αλόης!

ΚΑΛΑΘΙ
Scroll to Top
0
ΚΑΛΑΘΙ
  • No products in the cart.